Diensten

Bestratingswerken Verhaegen is uw specialist in sierbestrating en het aanleggen van onder andere terrassen, opritten, parkings en tuinpaden. Wij verzorgen daarbij in eigen beheer uw verhardingswerken, graafwerken en rioleringswerken. Ook het herstellen van bestaande bestratingen, zoals herinvoegingen, behoort tot onze diensten.

De opties zijn eindeloos. Wij werken met platines, kasseien, betonklinkers, kleiklinkers, arduin, blauwe hardsteen, mozaïeken, dolomiet, grind, enzovoort en zijn bedreven in verschillende legpatronen. Wij onderscheiden ons door onze specialisatie in natuursteen. We hebben immers jarenlange ervaring in het leggen ervan waardoor we een grote kennis over de eigenschappen en toepassingen van natuursteen hebben opgebouwd.

Om uw wensen op de beste manier in te vullen, hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Heel graag komen wij ter plaatse om uw wensen te bespreken en u deskundig te adviseren in uw keuzes, waarna u gratis en vrijblijvend een eerlijke offerte van ons mag verwachten.

U kiest, wij zorgen voor de rest.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Aarzel dan vooral niet om ons te contacteren.
Wij horen het graag!